Mieke Louwen Healing
Over Mieke Louwen

Ik ben geboren in1962. Ik woon (met man en 5 katten) en werk in het centrum van Amsterdam. Ik heb Nederlands gestudeerd, maar verder gaan in dat vak was niet mijn pad. Het werken aan mezelf ging bijna vanzelf over in ook anderen begeleiden in hun proces.

Ik volgde diverse opleidingen in healing-technieken, waarvan Magnetiseren, Reiki en Prana Healing de belangrijkste waren (verder o.a. een tweejarige healing-opleiding in Engeland bij Mike Robinson, Egyptian Healing, Sat Nam Rasayan Healing, Magnified Healing). Deze vormen van healing zijn vooral gericht op het verwijderen van fysieke en emotionele blokkades en het toevoegen van nieuwe energie, in lichaam en
Mieke Louwen
energielichaam. Technieken daaruit gebruik ik van tijd tot tijd nog wel, vooral bij cliënten met lichamelijke klachten werk ik ook 'hands-on' (dus op het lichaam), in aanvulling op wat inmiddels mijn eigen, meer spiritueel gerichte vorm van healing is geworden (zie Healing). Ik heb een praktijk sinds 1996.

Sinds 2001 werk ik ook samen met mijn Amerikaanse collega en vriend Greg Booi. Hij is voor mij een grote inspirator geweest in het vinden van mijn eigen vorm van werken. Twee maal per jaar is hij in Amsterdam en doen we gezamenlijke individuele sessies en groepsessies. Greg noemt zijn werk Awareness Healing, en zijn website is www.awarenesshealing.net.

About Mieke Louwen Healing in English Contact Over Mieke Louwen Wat houdt een sessie in? Lees meer over Healing